50'ye 50 Gerçek Bir Savaş Deneyimi Yaşatacak Squad'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

23.11.2015 20:55 Ömür Gencer


      Battlefield 2'ye çıkardıkları Project Reality adlı modla oldukça ses getiren ekip, 2015'in başında bu modu temel alan yeni bir oyun geliştirdiklerini duyurmuştu. Squad adlı FPS yapımı hakkında yeni detaylar ve çıkış tarihi paylaşıldı.
   
      Belirtilene göre Squad, 15 Aralık'ta Steam Erken Erişim'deki yerini alacak. Squad, erken erişim çıkışını yaptığında Afganistan'daki gerçek bölgelere göre tasarlanan iki yeni harita içerecek. Bu haritalardan bir tanesi 16km x 16km boyutundayken diğeri, türe alışık olmayan oyuncular için daha küçük boyutta olacak.
 
      Yapımda 4 oyun modu ve 4 farklı birlikte yer alacak. Squad, erken erişim çıkışını yaptığında 40 dolara satılacak ancak oyunu şimdiden ön sipariş verirseniz 30 dolara satın alabilirsiniz. Oyunun Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirildiğini ve 50'ye 50 oyuncuları karşı karşıya getireceklerini belirtelim. Yapımın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Squad Platformlar: PC Geliştirici: Offworld Industries Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler