5.Nesil Pokemonlar, Böyle Olsaydı

10.05.2010 21:09 Ersin Kılıç


      Heart Gold ve Soul Silver versiyonları ile satış listelerinde üst sıralarda bulunan Pokemon'un çıkacak olan yeni oyunu için hayran çizimleri gelmeye başladı.
 
    Bu çizimler için aslında daha çok tahmini çizimler diyebiliriz. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Pokemon : Black & White için beşinci nesil Pokemon'lardan sadece Zorua ve Zoroark'ı görebildik. Geçtiğimiz günlerde Japonya televizyonlarında ise yeni oyunun başlangıç Pokemon'larının silüetlerini görebildik.
 
     İşte gösterilen bu silüet resimlerinden sonra serinin hayranları boş durmamış ve yeteneklerini konuşturmaya başlamışlar.
 
     Gölge halinde olan resimleri hayal güçlerine göre dolduran Pokemon hayranları oldukça başarılı çalışmalara imza attıkları gibi ilginç çalışmalarla da karşımıza çıkıyorlar. Pokemon : Black & White'ın başlangıç Pokemon'ları açıklandığında, bakalım hangi hayran çizimi gerçeklerine yaklaşmış olacak.
 
Pokemon : Black&White
 
Pokemon: Black&White
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler