600 Dolarlık Fiyat Bile Oculus Rift'in Donanımından Kâr Kazandırmıyor

07.01.2016 03:33 Samet Konuksal


    Gün içerisinde ön siparişe açılan Oculus Rift'in genel satış fiyatı 600 dolar olarak belirlenmiş, araya vergileri falan koyduğumuzda ise bu fiyat Avustralya gibi bir ülkede bile 920 doları bile görmüştü. Oyuncuların büyük çoğunluğu Oculus Rift için koyulan fiyata tepki gösterirken firmanın başındaki isim Palmer Luckey konuyla ilgili açıklamalar yaptı.
 
    Twitter üzerinden konuşan Luckey son teknoloji sanal gerçeklik deneyiminin pahalıya patlayabileceğini söylerken, 600 dolarlık Oculus Rift fiyatının bile kendilerine donanım açısından kâr kazandırmadığını belirtti. Yaptığı açıklamalarda Luckey, "Alacağınız teknoloji karşılığında Oculus Rift'in fiyatının ucuz kaldığını söyleyebilirim." sözünü söyledi.
 
    600 dolarlık fiyat bile aslında Oculus Rift'in satışlarını fazla etkilemedi zira cihazın Mart ayında dağıtılacak olan ilk ön sipariş stokları dakikalar içerisinde tükendi. Şu an için kullanıcılar sadece Mayıs ayındaki teslimattan ön sipariş yapabilir durumdalar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler