6.500 Dolarlık Atari Kaseti

11.05.2011 19:46 Gökhan Yılmaz

      Nintendo'nun 1985'te piyasaya sürülen 8-bit oyun konsolu Nintendo Entertainment System (NES) için rekor fiyata satışa sunulan bir atari kaseti daha ortaya çıktı. eBay üzerinden listelenen kaset 6.500$'a satılıyor.
 
     Nintendo, 1990 yılında 30 Amerika şehrini kapsayan Nintendo World Championships isminde bir etkinlik düzenlemişti. Her yaştan oyuncuyu kapsayan yarışmalar düzenleyerek Super Mario Bros., Tetris ve Rad Racer oyunlarında birinci olanlara aşağıda resmini görebileceğiniz atari kasetlerinden verilmişti. Piyasada satışa sunulmadığı için koleksiyoncuların dikkatini çeken bu nadir parçalar altın kaplı olarak 20.000$'a alıcı bulabiliyor.
 
     Altın kaplı olmasa da tamamen orijinal muhafaza edilmiş bu 1990 yapımı World Championships'in satış ilanına eBay'in sitesinden ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler