7-13 Mart Steam Satışları

14.03.2010 16:34 Levent Polater

 
    Valve, her zaman olduğu gibi haftalık Steam satış listesini gözler önüne serdi. 7-13 Mart arasını temsil eden listede Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition'ın ilk sırada olduğu gözlerden kaçmadı.
 
    Geçtiğimiz günlerde EA tarafından, Bad Company 2'nin konsollara nazaran daha çok PC'lerde oynandığı bildirilmişti, görünüşe göre bu durum epey bir süre değişmeyecek.
 
    İkinciliğe ise Dawn of War II'nin yeni çıkan ek paketi Chaos Rising'in oturduğunu görüyoruz. Çıkması bir kaç gün olmasına rağmen ikinci sırada olması ek paketin yoğun bir talebe uğradığını gösteriyor.
 
    Bunun yanısıra Steam'den harika bir kampanya yiyen Batman: Arkham Asylum ve Just Cause'un beraber satışı üçüncü sırada görünüyor. Geçtiğimiz günlerde sizlerle haberini de paylaştığımız kampanyada 2 oyunu aynı anda satın alanlara yüzde 66 gibi koca bir indirim yapıldığı belirtilmişti.
 
   Neyse lafı fazla uzatmadan sizi listeye alalım.


1. Battlefield: Bad Company 2 LE
2. Warhammer 40,000: Dawn of War 2 Chaos Rising
3. Batman: Arkham Asylum + Just Cause Bundle
4. Call of Duty: Modern Warfare 2

5. Supreme Commander 2
6. Assassin's Creed 2
7. Left 4 Dead 2
8. Counter-Strike: Source
9. Operation Flashpoint: Dragon Rising
10. Dragon Age: Origins Awakening and Napoleon Total War IE
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler