7.5 Milyon Kişi Total War Saga: Troy'u Epic Games Store'dan Ücretsiz Aldı

14.08.2020 20:21 Gazali Çetinkaya

 
Total War Saga serisinin yepyeni oyunu Total War Saga: Troy ilk 24 saatinde Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak sunuldu ve bu süre içerisinde oyunu alan kullanıcıların sayısı 7.5 milyon civarında.
 
Geliştirici Creative Assembly'den ürün müdürü Rob Bartholomew, beklediklerinden çok daha fazla ilgi olduğunu belirtti ve Saga'yı deneyimlemesi için yeni ve eski çok sayıda strateji oyuncusunu ağırlayacak olmaktan memnuniyetlerini dile getirdi.
 
Kampanya sona erdi. Şu anda 215,00 TL'den satışta. Eğer ücretsiz aldıysanız oyun sizde kalacak. 
 
Oyun 12 ay boyunca Epic Games Store'a özel. 
 
Creative Assembly, Epic Games Store anlaşmasıyla ilgili olarak "Epic Games bize geldi ve Troy'un Epic Games Store'a özel olup olamayacağını sordu. Hemen imzalamadık veya daha sonra anlaşmayı kabul etmemizin tek sebebi para değildi. Zor bir karardı ve stüdyo içerisinde çok fazla görüş paylaşıldı. Bu görüşler çok büyük oranda anlaşmanın oyuncular için ne alam ifade edeceğiyle ilgiliydi."
 
"İki şeyi göz önünde bulundurduk. İlk olarak, Total War serisinin devam eden gelişimine daha fazla yatırım yapmak istiyorduk ve yeni oyunu daha fazla oyuncuya ulaştırarak seriyi ileri götürmek için bunun iyi bir fırsat olduğunu düşündük. İkinci olarak, Epic Games oyunun ilk günden oyuncularımıza ücretsiz olarak sunulması için para ödeyecekti ve Total War'un 20. yıl dönümünde bu kaçırılamayacak kadar iyi bir fırsattı."
 
Creative Assembly, bu fırsat sayesinde daha fazla kaynağa sahip olabileceklerini, kendilerini daha ileriye taşıyabileceklerini, daha yaratıcı olabileceklerini ve daha fazla Total War yapabileceklerini belirtti ve "Her zaman oyunlarımızı yenilemek ve geliştirmek istiyoruz ve bu anlaşma bize bunu yapmanın birçok yolunu sunuyor." diye ekledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War Saga: TROY Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler