7 Yaşındaki Minecraft Oyuncusunun Haykırışları!

25.09.2011 02:23 Levent Polater

 
   Fena hâlde kopmaya hazır olun. Hele ki Minecraft de oynuyorsanız, sıkı durun! Birazdan 7 yaşındaki bir Minecraft oyuncusunun tuzağa düşmesini ve gelişen olaylar neticesinde verdiği tepkileri izleyip kahkahalarımıza engel olamayacağız..
 
    1.8 güncellemesiyle 'Silverfish' adlı yeni bir düşman oyuna eklenince işler bazı oyuncular için karışıyor. Her adımınızı artık daha dikkatli atmalısınız. Minecraft'ı severek oynayan bir oyunsever, 7 yaşındaki kardeşine kontrolü veriyor ve kardeşinin Silverfish ile ilk defa tanışmasıyla başlayan olaylar zincirini kaydediyor. Bize de küçük oyunseverin tepkilerini izleyip gülmek kalıyor.
 
    Ağabeyine seslenerek "Louiisss, bu bir tuzaak! Her yerden geliyorlar" diye bağırması ve ağabeyinin onunla ilgilenmemesi küçük çocuğu resmen sinir küpüne çeviriyor. İlerleyen safhalarda ise artık oyunsever ağlamayla sinir karışımı bir performans ortaya döküyor. Aşağıdan bu ilginç ve komik videoyu izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3263]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler