80 TL'ye Destiny'deki Karakterinizi Seviye 25'e Yükseltin

15.12.2015 16:03 Talha Aynacı

 
    World of Warcraft'da karşımıza çıkan karakter seviye yükseltme paketlerinin benzeri Destiny'e geldi. Ekim ayında gelen The Taken King ek paketiyle bir karakterle sınırla olarak böyle bir yükseltme seçeneği sunulmuştu. Ancak bu sefer bahsi geçen paketler oyunda yer alan tüm sınıflar, yani Warlock, Titan ve Hunter için ve de bunların alt sınıflarını kapsıyor. Bahsi geçen yükseltme paketi sayesinde tercih ettiğiniz sınıfı 76 TL karşılığında (PSN Türkiye mağaza fiyatı) 25 seviyeye getirebiliyorsunuz. Böylece karakter seviyesi yükseltmek için harcayacağınız zamandan kısmış olacaksınız.
 
 
Belirtmek gerekiyor ki Destiny'nin ek paketi The Taken King (ana oyun ve ilk 2 DLC'yi kapsayan paket), Amerika'da geçtiğimiz günlerde 30$ fiyat etiketiyle satılıyordu. Karakter yükseltme neredeyse bu içerikle aynı ücrete tekabül ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 7 Dk önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 1 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 4 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler