8 Milyon Kinect Satılması Analistleri Şaşırttı

Kinect'in satışlarının bu kadar yüksek olması herkesi şaşırttı
07.01.2011 12:39 Alkan Adakaner

 
    Microsoft'tan Steve Ballmer, CES'teki konuşmasında Kinect'in iki ay içinde 8 milyon adet sattığını açıklamıştı. Bu rakam Microsoft'un ilk beklentisinin iki katından da fazla.
 
    Analist'ler de bu duruma şaşırıyor. EEDAR’dan Jesse Divnich ve Wedbush Morgan’dan Michael Pachter bu kadarını beklemediklerini belirttiler.
 
     Divnich, Kinect'in satışlarının kendisi için sürpriz olduğunu ve bu durumun sadece kendileri için değil Microsoft için de beklenmediğini söyledi.
 
    Michael Patcher ise kendisinin ilk aşamada 2010 yılı bitene kadar 3 milyon Kinect satılabileceğini düşündüğünü, Microsoft'un 5 milyonlul öngörüsünü duyunca şaşırdığını, ama bugün en az 7 milyon adet Kinect'in kullanıcılara ulaştığını söyledi.

    Eğer Kinect bu kadar popüler olmaya devam ederse 2011 yılında Xbox 360 satışlarını büyük ölçüde arttırabilir. Sadece Kinect için bile Xbox 360 almak isteyenlerin olduğunu biliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 5 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 5 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler