99 Yapımı Amerzone: The Explorer's Legacy'nin Remake'i Duyuruldu

09.03.2024 12:05 Mehmet Tandoğan

 
Microids, sevilen macera oyunu Amerzone - The Explorer's Legacy'nin merakla beklenen yeniden yapımını duyurdu. 1999 yılında çıkış yapmış olan bu yapım, şimdi ise tamamen remake sürümüyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu duyuruyu kutlamak için ekip, aşağıda bulabileceğiniz oyunun ilk oynanış fragmanını paylaşmış durumda.
 
Benoît Sokal tarafından düzenlenen bir remake sürüm
 
 
Ünlü Syberia destanının arkasındaki isim Benoît Sokal tarafından hazırlanan bu yeniden yapım, sürükleyici bir hikaye anlatımına ve çarpıcı görsellere sahip olacak. Bir kez daha maceraya adım atılabileceğimiz yeni sürümde farklı bölgelere doğru ilerleyebilecek ve keşif yolculuğumuzda elbette ilgi çekici detaylarla karşılaşmaya hazırlanacağız.
 
Latin Amerika diyarında geçecek olan bu yeniden yapım geliştirici ekibin belirttiğine göre görsel açıdan üst düzey bir yapıyı bünyesinde barındıracak. Oyunda yenilenmiş bulmaca içerikleri, yeni zorluklar ve daha fazlası yer alacak. Oyuncular, geçmişteki hatalarını düzeltmeye çalışırken bir yandan da ilgi çekici hikayelerle ve karakterlerle etkileşime girebilecek.
 
Amerzone - The Explorer's Legacy remake, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformu için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler