9 Yaşındaki Çocuğun Hayali Gerçek Oldu

Allied Star Police
01.05.2011 19:03 Gökhan Yılmaz

 
     Plants vs. Zombies ve Bejeweled gibi bağımlılık yaratan oyunlarıyla tanıdığımız PopCap, ufak bir çocuğun rüyasını gerçeğe dönüştürdü. 9 yaşındaki Owain Weinert, lösemi hastalığıyla geçtiğimiz sene tanışmıştı. En büyük hayali ise bir video oyunu yaratmaktı.
 
     Make-A-Wish ismindeki hayır kurumu ile PopCap el ele verdi ve bu ufaklığın rüyasını gerçeğe dönüştürdü. Yapımcı firma, Weinert'in hayalindeki oyun fikrini aldı ve önümüzdeki aylarda iPad ve iPhone için çıkacak bir oyun geliştirmeye başladı.
 
     Weinert, RTS türündeki oyunu için şimdi sık sık PopCap'e uğruyor ve geliştirme aşamasında yardımcı oluyor. Allied Star Police ismindeki oyun tamamlandığında App Store üzerinden satışa çıkacak ve tüm gelir Make-A-Wish'e (Diğer çocukların da hayallerinin gerçeğe dönüşmesi için) bağışlanacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler