ABD'li Kongre Üyesi Duncan D. Hunter Kampanya Fonunu Çalıp Video Oyunu Satın Almaktan Suçlu Bulundu

04.12.2019 15:54 Gazali Çetinkaya

 
Amerika Birleşik Devletleri kongre üyesi Duncan D. Hunter, yüz binlerce dolarlık kampanya fonunu çalmaktan suçlu bulundu.
 
Duncan D. Hunter ve eşi Margaret E. Hunter ilk olarak 2016'da savurgan yaşam tarzları yüzünden sorgulanmaya başlandı ve The San Diego Union-Tribune gazetesi tarafından paylaşılan haberde kampanya fonunu çaldığı iddia edildi.
 
Salı günü düzenlenen federal mahkemede Duncan D. Hunter'ın suçu doğrulandı. Çaldığı paralar ile yaptıkları şeyler arasında Steam'den 1302 dolar değerinde oyun satın almak da bulunuyor.
 
Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı konu ile ilgili olarak "İthamnamede detaylandırıldığı üzere, Hunter'lar kampanya fonundan para çalarak yemek, sinema bileti, spor ayakkabı, video oyunları, Lego setleri, play-doh, lüks oteller, denizaşırı tatiller ve evcil tavşanları için uçak bileti gibi harcamalarda bulundu. Ve tüm bunları aileleri borç içindeyken yaptılar" dedi. 
 
Belirtilene göre, bu suç için maksimum ceza beş yıl hapis ve $250,000 para cezası.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 34 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler