AC 3: Liberation'ın Senaryosuna Ödül

Aveline, AC 3: Liberation'daki ana karakterimizdi
18.02.2013 10:02 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un Playstation Vita'ya özel olarak piyasaya çıkan oyunu Assassin's Creed 3: Liberation'ın senaryosuna ödül geldi. Writer’s Guild of America tarafından verilen ödül "2013'ün Video Oyunu Senaryosu Yazma'da Sıradışı Başarısı" adını taşıyor.
 
    007 Legends, Assassin’s Creed 3, Disney Epic Mickey 2: The Power of Two,  Uncharted: Golden Abyss ve Halo 4 gibi oyunlar da bu ödüle aday gösterilmişti, ama AC 3: Liberation bu oyunların arasında sıyrılıp ödülü kapmayı başardı.

     Kanadalı yazar Jill Murray ve Ubisoft Montreal’den Richard Farrese tarafından hazırlanan senaryoyu Ubisoft'un Sofya (Bulgaristan) stüdyoları oyun haline getirmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed 3: Liberation Platformlar: VITA Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler