AC 3'ten Konsept ve Ön Sipariş Ekstraları

09.05.2012 13:51 Ersin Kılıç


     Artık oyun severler olarak içerik haberlerine ve ön sipariş ekstalarına iyice alıştık. Doğal olarak yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Assassin's Creed 3'te bu geleneği bozmuyor ve özel içerikler ile firmaların raflarını süsleyecek.
 
     Oyunu GameStop firmasından ön sipariş ile alacak olan oyun severler 'The Lost Mayan Ruins' bölüme ve 'Sawtooth Cutlass' isimli silaha sahip olabilecekler. Oyunu Best Buy'dan alacak olan oyun severleri ise 'Ghost of War' bölümü ile birlikte 'Pontiac's War Club' adlı silah bekliyor.
 
     İşte bu ön sipariş ekstralarının belli olması ile birlikte bu içeriklere ait konsept tasarımları da yayınlanmış oldu. Özellikle Mayaları konu edinecek olan içeriğin merak uyandırıcı olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun ana konusunu da göz önüne aldığımızda Mayaların kehanetlerine de bu içerik ile değinilebilir. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler