AC: Brotherhood'un Sıradaki Karakteri: Thief

16.10.2010 14:02 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft, Assassin's Creed: Brotherhood'un oynanabilir karakterlerini tanıtmaya devam ediyor. Sırada bayan karakterlerden biri olan Thief var. Thief'in sefalet ve yokluk içerisinde doğup büyüdüğü belirtiliyor. Hayatta kalabilmek için hırsızlık yapmayı, kaçmayı ve tırmanmayı beraber yetiştiği erkek kardeşinden öğrenmiş.
 
     Kardeşiyle birlikte yaşarken takım olarak çalışıyorlarmış. Yokluktan dolayı tek bir makası ikiye bölerek kendilerine silah yapmışlar ve birbirlerini koruyacaklarına söz vermişler. Thief, aradan 10 sene geçmesine rağmen hâlâ bu sözü tutamadığı için olanları unutamıyor.
 
     Bu şekilde kısa bir hikayeye sahip olan Thief'in tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Kurbanlarını öldürmek belki de bu nefretini bir nebze olsun gideriyordur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 33 Sn önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 29 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler