AC: Syndicate-Jack the Ripper DLC'sinden Etkileyici Bir VR Videosu

15.12.2015 14:34 Ömür Gencer


      Assassin's Creed: Syndicate'in ilgi çeken DLC'si Jack the Ripper gün içinde çıkışını yaptı. Ubisoft, DLC'nin çıkışına eşlik eden başarılı bir VR tanıtım videosu paylaştı.
 
       Evie Frye'ı öldürmeye kararlı Karındeşen Jack'i gördüğümüz bu videoyu YouTube üzerinden 360 dereceli izleyebileceğiniz gibi Samsung Gear VR üzerinden de izleyebilirsiniz. 1888'de Londra, Whitechapel'de geçen yapımda 40'lı yaşlarında olan Evie Frye'ı yöneteceğiz. 
  
    Jack the Ripper DLC'si PS4 ve Xbox One için bugün çıkarken PC için 22 Aralık'ta çıkış yapacak. DLC'nin 20 dolar karşılığında satıldığını belirtelim. Bahsettiğimiz VR videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
                                                                                                                     
                                                                                                                  -BASIN BÜLTENİ

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 10 Dk önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler