ADATA’dan Mobil Oyuncular için XPG microSDXC Kart

28.11.2018 13:12 Gazali Çetinkaya

Ürettiği yüksek performanslı DRAM modülleri ve NAND Flash depolama aygıtlarıyla tanınan ADATA Technology, yüksek okuma ve yazma hızına sahip yeni XPG microSDXC hafıza kartlarını duyurdu. UHS-I U3, Speed Class 10 ve Application Performance Class 1 (A1) standartlarıı karşılayan XPG microSDXC kart saniyede 100MB’a kadar okuma, 85MB’a varan yazma hızları sunuyor. 
 
Mobil Oyuncular İçin Yaratıldı
 
XPG microSDXC kart yüksek okuma ve yazma hızı sayesinde dosya indirme, uygulama yükleme ve oyunları başlatma gibi görevleri çok kısa sürede yerine getiriyor. XPG microSDXC UHS-I hafıza kartları Nintendo Switch gibi taşınabilir oyun konsolları yanında akıllı telefonlar, tabletler ve sanal gerçeklik cihazları gibi araçlarda performans artışı elde etmeyi sağlıyor. Saniyede 100MB’a kadar okuma ve 85MB’a kadar yazma hızına ulaşabilen XPG microSDXC hafıza kartları 128GB, 256GB ve 512GB kapasite seçenekleriyle geliyor.
 
Daha Hızlı ve Akıcı Uygulamalar
 
Bir ürünün Application Performance Class 1 (A1) derecesini almak için minimum 10MB/s sıralı yazma, 1500 IOPS rasgele okuma ve 500 IOPS rasgele yazma değerlerini karşılaması gerekiyor. A1 sınıfındaki XPG microSDXC kart yalnızca oyun oynarken değil, her türlü Android uygulamasını çalıştırırken de performans artışı sağlıyor. Android 6.0 Marshmallow ve üzeri işletim sistemi sahipleri hafıza kartlarını ilave hafıza ihtiyaçları için dâhili hafıza gibi kullanabiliyorlar. Böylelikle oyunlar, uygulamalar ve çoklu ortam dosyaları için daha fazla alan elde etmek ve uygulamaları ve oyunları akıcı bir şekilde çalıştırmak mümkün oluyor. XPG microSDXC kart da kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği kapasiteyi ve hızı fazlasıyla veriyor.
 
XPG microSDXC UHS-I U3 Class 10 kartlar hakkında daha fazla bilgi almak için www.xpg.com ve www.adata.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

basın bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler