ALARA Prime, PC için Duyuruldu

08.07.2022 18:35 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Level Infinite ve geliştirici Fall Damage, PC (Steam) için oynaması ücretsiz üç takımlı taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu ALARA Prime'ı duyurdu.
 
Ek olarak yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. 
 
Avrupa'daki oyuncular için bir alfa öncesi teknik test, 15-17 Temmuz tarihleri ??arasında gerçekleştirilecek. Kullanıcılar artık resmi web sitesi aracılığıyla oyunu oynamak için ücretsiz bir şekilde oyun anahtarı talep edebilirler.
 
ALARA Prime, oynaması ücretsiz, 4v4v4 rekabetçi bir taktik birinci şahıs nişancı oyunudur. Takımınızı seçin, çeşitli araçlardan yararlanın, çevrenizden yararlanın ve kazanmak için birlikte çalışın. Takımlar arkadan bıçaklayabilir, hedefe odaklanabilir veya düşmanın en az bir saldırı beklediği anını bekleyebilir. Öne geçin ve her zaman arkanızı kollamanız gerekecek.
 
Tanıtım Videosu:
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler