AMD, Catalyst 14.7 RC3 Sürücüsünü Yayınladı

18.08.2014 08:57 Tunahan Başol


     Kartlarının fiyat/performans oranları ile her zaman önde olan AMD, Catalyst 14.7 sürücüsünü yayınladı. Her sürücüde olduğu gibi farklı oyun ve teknolojiler için performans artışı vaat eden bu sürücler, AMD R9 290, R9 270 ve Radeon 7800 serisi için yayınlanmış durumda.
 
     Kartların Watch Dogs'da verdiği performansı artıran, Wildstar'da Crossfire profili ve Lich-dom için tek veya birden fazla GPU kullanımı için performans artışı getiriyor. Bu sürücü ayrıca bir önceki RC'nin de içeriklerini barındırıyor. Bu içerikleri Assassin's Creed IV: Black Flag'de Crossfire verimliliği, AOC monitörlere verilen destekte geliştirmeler ve Plants vs. Zombies için Crossfire desteği olarak sıralayabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler