AMD FSR 3.0 Teknolojisini Destekleyecek Yeni Oyunlar Açıklandı

17.12.2023 12:47 Mehmet Tandoğan

 
 
AMD, FSR 3.0 teknolojisine destek verecek olan yeni oyunların listesini açıkladı. Slayt tarzında yayınladığı bir gönderi ile belli olan bu oyunlar, ilerleyen süreçte yeni teknolojiden yararlanacak ve böylece daha akıcı ve daha stabil bir oyun deneyimi sunacak.
 
AMD 3.0 yeni oyunları desteklemeye devam ediyor 
 
 
 
Yayınlanan görsele göre AMD FSR 3.0 teknolojisini destekleyecek olan yeni oyunlar arasında Black Myth: Wukong ve Crimson Desert yer alıyor. Bunun dışında Cyberpunk 2077 ve Starfield da bu liste içerisinde bulunuyor.
 
Ek olarak Yakuza serisinin yeni bir oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Like a Dragon Infinite Wealth oyunu da yeni teknolojiyi destekleyecek. Bu oyun önümüzdeki ay oyunculara sunulacak. Ancak oyunun çıkışıyla beraber bu teknolojiyi destekleyip desteklemeyeceği belli değil. İlk etapta desteklemezse ilerleyen süreçte yeni bir güncelleme ile beraber bu destek eklenebilir.
 
Bunun dışında Warhammer 40K: Space Marine 2 adlı oyunun da bu teknolojiyi destekleyeceğini aktarabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
AMD Radeon Software Platformlar: PC Geliştirici: Advanced Micro Devices Dağıtıcısı: Advanced Micro Devices Tür: Servis Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler