AMD'den Dark Souls 3, Oculus Rift ve Quantum Break Güncellemesi

29.03.2016 12:30 Tunahan Safdır

    
     Sanal gerçeklik teknolojileri, DirectX 12 derken son dönemde teknolojiler ve oyunlar adına hareketli günler geçirdiğimizi söyleyebiliriz. AMD kanadında da yeni teknolojilere hazırlık adına çalışmalar yürütülüyor.
 
     AMD ekran kartı sahipleri için yayınlanan son güncelleme kullanıcılara Dark Souls 3, Quantum Break, Oculus Rift, Killer Instinct ve Paragon için hazırlık, optimizasyon ve iyileştirmeler sunuyor.
 
     AMD resmi sayfasını ziyaret ederek ekran kartınız için son güncellemeleri edinebilirsiniz. Dark Souls 3'ün 12 Nisan tarihinde çıkış yapacağını da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler