AMD'nin Anti-Lag+ Özelliğiyle Counter Strike 2'den Yasaklananların Banı Kalkıyor

23.10.2023 12:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz hafta bildiğiniz üzere AMD tarafından kullanıcılara sunulan RX 7000 serisi ekran kartları için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu sürücü güncellemesi ile beraber Anti Lag + özelliği otomatik olarak etkinleştirildi ve bu da rekabetçi nişancı oyunu Counter Strike 2'den banlanmanıza sebep oldu. Şimdi ise yeni bir düzenleme geliyor.
 
Counter Strike 2'den banlar kalkıyor
 
 
 
AMD tarafından sürücü güncellemesine dahil olan Anti Lag + özelliği Radeon Software Adrenalin 23.10.1 sürümüyle beraber aktif hale geliyor. Bu özellik Counter Strike 2'nin kodlarına müdahale ediyor ve bu sebepten ötürü de oyuncular oyundan banlanıyor. Durum böyle olunca oyuncular zor durumda kalıyor. Ancak ekipler şu anda bu duruma müdahale ediyor.
 
Bu doğrultuda artık oyuncuların banları yavaş yavaş kalkmaya başlıyor ve haksız olarak atılan bu yasaklamaların önüne geçiliyor. Diğer taraftan NVDIA tarafında Reflex özelliği aynı özelliği paylaşıyor ve bu tarafta herhangi bir sorun yer almıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler