ANNO: Mutationem 2021'in Üçüncü Çeyreğine Ertelendi

31.12.2020 16:56 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Lightning Games ve geliştirici ThinkingStars, normalde bu ay çıkması planlanan ANNO: Mutationem'ın PlayStation 4 versiyonu çıkış tarihini 2021'in üçüncü çeyreğine erteledi.

PlayStation 5 versiyonu da yeni duyuruldu. Oyun 2021'in üçüncü çeyreğinde PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. PC versiyonu da planlanıyor fakat bugünkü erteleme duyurusunda PC için çıkış aralığı verilmedi. Steam sayfasında 2021'de geleceği yazıyor.
 
ANNO: Mutationem ekibi oyunu iyileştirmeyi planladıklarını ve bunun da büyük miktarda oyun içeriğinin yeniden planlanması ve cilalanması gerektiği anlamına geldiğini belirtti. 
 
ANNO: Mutationem iki boyutlu aksiyon platform ile üç boyutlu keşif unsurlarını birleştiren ve cyberpunk temalı dünyada geçen bir yapım.
 
Gamescom 2020 oynanış videosu:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ANNO: Mutationem Platformlar: PC PS4 Geliştirici: ThinkingStars Dağıtıcısı: Lightning Games Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler