AT&T, Warner Bros. Interactive Entertainment'ı Satmaktan Vazgeçti

09.08.2020 23:06 Gazali Çetinkaya

 
Rocksteady, NetherRealm, Monolith, Avalanche ve daha birçok stüdyoyu bünyesinde barındıran Warner Bros. Interactive Entertainment artık satılık değil.

Telekomünikasyon şirketi AT&T, 2018'de Time Warner'ı, yeni adıyla WarnerMedia'yı, 85 milyar dolar karşılığında satın almıştı. WarnerMedia'nın içerisinde HBO, Warner Bros., CNN ve daha birçok büyük firma bulunuyor.

AT&T, 85 milyar dolarlık satın almadan sonra borçlarını ödemekte zorlandı ve bunun için bazı varlıklarını elden çıkarmayı düşündü. Bu varlıklardan biri de Warner Bros.'un oyun bölümü Warner Bros. Interactive Entertainment idi. Hatta Take-Two Interactive, Electronic Arts, Activision Blizzard ve Microsoft'un şirketi satın almakla ilgilendiği haberleri ortaya çıktı.
 
Görünüşe göre AT&T bu fikrinden şimdilik vazgeçmiş ve onun yerine organizasyonu yeniden yapılandırıyor.

WarnerMedia CEO'su Jason Kilar, tüm WarnerMedia çalışanlarına gönderdiği ve şirketin resmi websitesi üzerinden de yayınlanan raporda, Warner Bros. Interactive Entertainment'ın AT&T'nin bir parçası olarak kalmaya devam edeceğini belirtti.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 9 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 10 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler