A Game of Thrones'un Çıkış Tarihi ve Görüntüleri

Winter is coming...
07.09.2011 16:32 Gökhan Yılmaz

 
     Focus Home Interactive tarafından dağıtımı üstlenilen ve Cyanide tarafından geliştirilen A Game of Thrones: Genesis, PC'ye özel RTS türünde bir oyun olacak. Oyunda George R. R. Martin'in Song of Ice and Fire isimli roman serisinin ilk kitabı konu alınıyor.
 
     Her topluluğun kendi özel birimleri ve yetenekleri olacak. Mesela Stark'ların Dire Wolf'larını ve Baratheon'ların iyi okçularını bunlara örnek verebiliriz. İyi ve sinsi bir strateji yaparsanız ordularınızı öne sürmenize ve düşmanlarınızla savaşmaya gerek kalmadan kazanabilirsiniz. Tüm bunlar taht oyunlarını nasıl oynayacağınıza bağlı.
 
     Strateji türündeki oyunun çıkış tarihini öğrenince şaşırabilirsiniz çünkü A Game of Thrones: Genesis bu ay çıkıyor, 29 Eylül'de. Oyunun ekran görüntülerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Game of Thrones: Genesis Platformlar: PC Geliştirici: Cyanide Studio Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler