A Hat in Time Güncellemesi Yeni Nesil Konsollar için 60FPS Desteği Ekleyecek

24.03.2021 08:36 Gazali Çetinkaya

 
A Hat in Time için 31 Mart'ta yayınlanacak güncellemeyle birlikte oyun PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S üzerinde 60FPS çalışacak.
 
Seal the Deal ve Nyakuza Metro indirilebilir içerikleri de 31 Mart'ta PlayStation ile Xbox platformlarına geliyor ve her biri $4.99 / €3.99 fiyattan satışa sunulacak. İndirilebilir içerikler yepyeni bir bölüm, yeni zorluk seviyesi, local split-screen co-op, yeni silah ve daha fazlasını ekleyecek.
 
"Kötü güçler için şapkalar ören minik bir kızın hikayesini anlatan sevimli mi sevimli bir üç boyutlu platform oyunu" A Hat in Time ayrıca Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Hat In Time Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gears for Breakfast Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 18 Dk önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 2 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 4 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler