A Plague Tale: Innocence ‘Canavarlar’ Fragmanı

06.05.2019 15:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Asobo Studio, hikaye odaklı duygusal aksiyon macera oyunu A Plague Tale: Innocence için ‘Canavarlar’ başlıklı yeni bir fragman yayınladı. Oyunda sıçanlar yaygın düşmanlar olsa da, fragman insanların da canavara dönüşebileceğini gösteriyor.

A Plague Tale: Innocence 14 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

A Plague Tale: Innocence tarihin en karanlık anlarında hayatta kalmak için beraber savaşan iki kardeşin amansız hikayesini anlatıyor. Oyun sizi macera, aksiyon ve gizliliği birleştiren oynanışı ve merak uyandıran hikayesi ile 14. yüzyıl Fransa'sında duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Karanlık bir sırrı açığa vurmayı amaçlarken perişan haldeki bir dünyanın acımasızlığı ile karşı karşıya gelen Genç Amicia'yı ve onun küçük kardeşi Hugo'nun hikayesine tanıklık edeceksiniz.
 
Amicia ile Hugo Engizisyon askerlerinden kaçtıkları sırada veba salgını yüzünden ortaya çıkan durdurulamaz sıçan sürüleri her bir tarafı sarmıştır ve önlerin gelen her şeyi parçalayıp yutmaktadır. Amicia ile Hugo her şeye rağmen hayatları için mücadele ederken birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulacak ve birbirlerine güvenmeyi öğrenecek. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler