A Plague Tale: Requiem - Oynanışa Genel Bakış Fragmanı

11.12.2021 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Asobo Studio, A Plague Tale: Innocence'ın devamı niteliğinde olan A Plague Tale: Requiem için bir oynanışa genel bakış fragmanı yayınladı.
 
Asobo Studio ve Focus Entertainment, eleştirmenler tarafından beğenilen ve ödüllü A Plague Tale: Innocence'ın devamı A Plague Tale: Requiem'in ilk oynanışını The Game Awards 2021'de yayınlamaktan heyecan duydu.

Bu yeni fragmanda, Robert Louis Stevenson'ın "Requiem" adlı şiiri atmosferi değiştirirken, Amicia ve Hugo'nun nefes kesici bir dünyada destansı macerasına ilk bakış atılıyor. Amicia ve Hugo, harap olmuş anavatanlarından kaçtıktan sonra güneye doğru yola koyulur. 
 
Hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapın. 
 
A Plague Tale: Requiem, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Switch sürümü yalnızca bulut versiyonunda yer alacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler