A Space for the Unbound Bu Kış PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

29.04.2020 20:50 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Toge Productions ve geliştiriciliğini Mojiken Studio'nun üstlendiği macera oyunu A Space for the Unbound bu kış PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
A Space for the Unbound, kaygıyla depresyonun üstesinden gelmeyi ve doğaüstü güçleri olan bir kızla oğlanın arasındaki ilişkiyi anlatan, 90'ların sonlarında Endonezya kırsallarında geçen ve piksel sanatı görselleriyle hayattan bir kesit sunan macera oyunu. 
 
Oyunun giriş bölümü Steam üzerinde indirilebilir durumda. 15-20 dakikalık bir oynanış süresine sahip ve Türkçe altyazı seçeneği de mevcut.
 
A Space For The Unbound Steam sayfası
A Space For The Unbound - Prologue Steam sayfası

Giriş bölümü fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Space for the Unbound Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Mojiken Studio Dağıtıcısı: Toge Productions Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler