A Story About My Uncle Humble Store'da Ücretsiz

10.01.2019 21:47 Gazali Çetinkaya

 
Birinci şahıs platform macera oyunu A Story About My Uncle kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler, oyunun bir adet kopyasını Humble Store üzerinden ücretsiz olarak edinerek mail aracılığıyla iletilen kodu Steam'de etkinleştirebilir. A Story About My Uncle 12 Ocak 21:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak, kodlar tükenirse daha da erken sonlanabilir.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

A Story About My Uncle, bir çocuğun dayısını aramaya çıkması ve kendini var olduğuna inanamayacağı bir dünyada bulmasını konu edinen bir birincil kişi platform-macera oyunudur. Dayınızın gizemli buluşlarının yardımıyla çok yükseklere ve güzel manzaranın üstüne zıplayın, dayınızın nerede olduğunu öğrenmek için ipuçları toplayın, ve bu maceranızda size yardımcı olacak olağanüstü yaratıklarla tanışın.
 
A Story About My Unce'da hareket etmek çekirdek oynayışın önemli bir parçasını oluşturmaktadır - oyuncuya müthiş bir hız ve özgürlük hissi veren yakalama kancası ile dünyada sallanın. Eşsiz sanat biçimi ve önünüzde aydınlanan gizemli hikayesi ile oyun dünyasında süzülün.
 
Ana özellikler
 
- Yakalama kancası: Daha önce hiç tecrübe etmediğiniz bir hız hissi, akımı ve baş dönmesi yapan bir alet.
- Dünyayı keşfedin: Muhteşem ve heyecanlı dünyayı ziyaret edin - cennete benzeyen mağaralardan, yok olmuş uygarlıklara, gizemli manzaralara.
- Hikayeye vurgu: Dayınızı ararken kendi hikayeleri ve kaderleri olan yaratıklarla tanışacaksınız. Anlatımın derinlerine inerken dünyayı keşfetmek için acele etmeyin.
- Şiddete dayalı değil: A Story About My Uncle bir birinci kişi oyunudur, ama şiddete dayalı olmayan oynayışı ve hikaye ile atmosfere olan vurgusuyla göze batar. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler