A Way Out Ön Siparişe Açıldı

08.12.2017 22:19 Gazali Çetinkaya

 
   Dün The Game Awards 2017 esnasında çıkış tarihi duyurulan Hazelight Studios'un co-op aksiyon macera oyunu A Way Out ön siparişe açıldı.
 
   A Way Out şu anda PlayStation Store'da 89,00 TL, Xbox Store'da 129,25 TL ve Origin'de € 29.99 fiyat ile ön siparişte.
 
   Dün yine The Game Awards 2017'de duyurulduğu üzere, A Way Out'un Friends Pass sistemi ile bir kullanıcı oyuna sahip olmasa dahi sahip olan bir arkadaşı ile beraber tüm oyunu oynayabilecek.
 
   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Brothers – A Tale of Two Sons'ın yapımcılarından, hapishaneden kaçmaya çalışan iki mahkumdan birini kontrol edeceğiniz özel bir co-op macera oyunu A Way Out. Nefes kesen firar girişimi, daha önce gördüklerinize veya oynadıklarınıza benzemeyen, sürpriz ve duygusal bir maceraya dönüşüyor. A Way Out, iki oyuncuyla oynanması gereken bir deneyim. Oyuncular, hapishaneden kaçarak özgürlüğe kavuşmak için iş birliği yapan Leo ve Vincent adlı iki ana karakterden birini kontrol edecek. Birlikte yaptığınız seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşirken güven duygusunu keşfedeceksiniz."

   A Way Out 23 Mart 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin) için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Way Out Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hazelight Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler