Aaron Greenberg: Geliştirme Aşamasında Çok Sayıda Xbox Oyunu Var

06.07.2022 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft'un Xbox oyunlarından sorumlu personeli Aaron Greenberg, Twitter kullanıcısı Klobrille'ye verdiği bir yanıtta Xbox tarafında çok sayıda duyurulmamış oyunların yer aldığını belirtti. Klobrille gönderisinde, yaklaşan birinci taraf Xbox oyunlarının bir listesi ve Xbox tarafından yayınlanan üçüncü taraf oyunları yer alıyor.
 
Greenberg, Klobrille'ye verdiği bir yanıtta ek olarak şunları belirtiyor: "Bu görseli hazırladığını için teşekkür ediyorum ve yaptığınız işi takdir ediyorum. Burada olmayan birçok yapım bulunuyor."
 
Klobrille tarafından gönderilen Tweet, 2020 ve 2021'de piyasaya sürülen oyunları gösteriyor. Bunun yanı sıra 2022 - 2023 ve sonrasında piyasaya sürülecek oyunlar da dahil olmak üzere Xbox Game Studios ve Bethesda'nın yol haritasını içeriyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler