Abandon Ship Erken Erişimden Çıktı

24.10.2019 14:52 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Fireblade Software, denizcilik ve korsan temalı strateji oyunu Abandon Ship'in Steam'de erken erişimden çıkarak 1.0 tam sürümüne geçiş yaptığını duyurdu.
 
Oyun Steam'de 29 Ekim'e kadar %10 indirimle 36,00 TL fiyattan satılacak. Resmi Türkçe arayüz seçeneği mevcut. 
 
1.0 sürümü ile yeni ana görevler eklenerek hikaye tamamlanıyor. Ana hikaye dışında serbest oynama modu da oyuna ekleniyor. Ana hikayeden arındırılmış serbest bir şekilde korsancılık yapabileceğiniz bu mod ayrıca korsan üssü içeriyor.
 
Bunların dışında yeni bölgeler, yeni haritalar, yeni gemiler, kadın kaptan, başarımlar ve çok sayıda iyileştirme ve hata düzeltmesi 1.0 sürümü ile gelen içerikler arasında.
 
Oyun hakkında daha fazla detaya Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Abandon Ship Platformlar: PC Geliştirici: Fireblade Software Dağıtıcısı: Fireblade Software Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler