Abandoned Geliştiricisi Silent Hill iddiaları için Konami ile İletişime Geçtiğini Belirtti

04.04.2022 12:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Hayatta kalma korku oyunu Abandoned, Blue Box Studios tarafından uzun süredir geliştirilme aşamasında bulunuyor. Geliştirilme aşamasında yer alan oyun üzerinde bu zamana kadar birçok varsayım yapıldı. Oyunun ekran görüntülerine, oyun içi görüntülerine ve ekibin logosuna dayanarak işin arkasında Konami'nin olduğu ve yeni Silent Hill oyununun geleceği iddiaları ortaya atıldı.
 
Geldiğiniz noktada Gazeteci Colin Moriarty, hayatta kalma korku oyunu Abandoned geliştiricisi Hasan Kahraman ile bir röportaj yaptı. Kahraman, bu iddiaları konuşmak ve sonlandırmak adına Konami ile iletişime geçtiğini belirtti.
 
Bu konu hakkında Hasan Kahraman şu sözleri söyledi: "Onlara ulaştım. Çok stresliydim. Çünkü insanlar bu oyunun Silent Hill olduğunu düşündü. Olay kontrolden çıktı. Biz küçük bir ekibiz. Bu zamana kadar büyük bir kitlemiz olmadı. Böyle bir tecrübemiz de yok. Niyetimiz bu değildi. Ben de Konami'ye ulaştım ve durumu anlattım."
 
Öte yandan uzun süredir haber alınamayan Abandoned'ın iptal edildiği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddiaları ortadan kaldırmak için Blue Box yeni bir Tweet attı ve oyunun geliştirilmesinin devam ettiğini belirtti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Abandoned Platformlar: Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler