”Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” Yakında Kanal D'de Başlıyor

21.02.2019 18:50 Gazali Çetinkaya

 
Abbas Güçlü'nün ”Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” adlı yeni yarışma programı yakında Kanal D’de başlıyor.

Dijital oyun dünyasında kariyer fırsatı tanıyacak olan program, sadece oyun oynayan değil; oyun yazan, sektörde üreten gençleri dünyaya tanıtacak. Dijital çağa üretimleriyle damga vuran gençlere fırsatlar tanıyacak olan “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” Türkiye’nin oyun geliştiricisini, oyun yazanını bulacak.
Yarışmada birinci olan oyun projesine Netmarble ve Startershub tarafından tam 250 bin TL ödül ve Publisher desteği verilecek. Unity’den bu yıl gerçekleşecek olan Unity Europe Kopenhag etkinliğine de davet edilecek birinci, Just English'in New Jersey şubesinde 3 aylık dil eğitimi de kazanacak.
 
İkinci ve üçüncü olan oyun projelerine ise Netmarble tarafından dağıtım desteği ve yine Just English’in New Jersey şubesinde 3 ay dil eğitimi olanağı sağlanacak.
 
“Abbas Güçlü İle Büyük Oyun”da oyun geliştiricilerini büyük ödülün yanı sıra yurt içi ve yurt dışında fırsatlar da bekleyecek. ODTÜ ATOM’da ve İTÜ Arıkent Kuluçka Merkezi’nde ücretsiz ofis imkanı bu fırsatlardan sadece birkaçı.
Başvurular www.kanald.com.tr adresi üzerinden devam ediyor.

basın bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler