Abe, PS All-Stars Battle Royale'e Gelmeyecek

Abe oldukça sevilen bir karakter
06.02.2013 23:23 Alkan Adakaner


     Playstation 3 ve PS Vita için piyasaya çıkan ve genel olarak beğeni toplayan PlayStation All-Stars Battle Royale'in satışlarının düşük olmasından sonra Sony, oyunun geliştiricisi Superbot Entertainment ile yollarını ayırmıştı. Oyunun indirilebilir içeriklerinin ise Santa Monica Stüdyoları tarafından geliştirileceği açıklanmıştı. 
 
    Bu ayrılık ve stüdyo değişikliği sonrasında Playstation All-Stars Battle Royale'in indirilebilir içeriklerinde de değişiklik oldu. Oddworld'un geliştiricisi Just Add Water'ın açıklamasına göre PS All-Stars'ta dövüş arenasına çıkması beklenen Abe bu oyunda gözükmeyecek. Bu iptal kararının Sony cephesinden geldiği söyleniyor.
 
    Bütün bunlara rağmen Gravity Rush'tan Kat ve Starhawk'tan Emmett'in 12 Şubat'ta ücretsiz olarak oyuna ekleneceğini hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler