Abyssea da Neyin Nesi Square?

27.02.2010 13:03 Levent Polater


    Square Enix'in Abyssea adında bir projeye ilgisi olduğu Avrupa'dan bu isme ait birkaç telif hakkı satın almasıyla ortaya çıktı.

    Henüz resmi bir duyurusu olmayan bu Abyssea ismiyle ilişkin 3 adet farklı isim tamlamasına oyun ve bilgisayar yazılımı için kayıt olunduğu görülüyor.

     Bunların sırasıyla, Heroes of Abyssea, Scars of Abyssea ve Vision of Abyssea olduğu belirtildi. Square Enix'in ayrıca Abyssé Terre Défendue ve Verbotene Welt Abyssea adında farklı dillere ait Abyssea telif haklarını da aldığı belirtildi.

    Abyssea'nın ne olduğuyla ilgili ise maalesef hiçbir ipucu yok. Abyssea'nın Square Enix'in çok yeni bir oyunu olabileceği veya Final Fantasy XI'e yeni bir expansian paketi olabileceği konuşuluyor.

    Final Fantasy XI'e daha yakın olabileceği düşünülen bu Abyssea'larla ilgili Square Enix'den resmi bir açıklama veya duyuru çok yakın bir zaman içinde bekleniyor.



Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler