Ace Combat: Assault Horizon PC Yolunda mı?

Assault Horizon hızlı oyun yapısıyla beğeni toplamıştı
10.11.2012 10:45 Alkan Adakaner


     Ace Combat: Assault Horizon bildiğiniz gibi 2011 yılının sonlarında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkmıştı. Genel olarak beğeni toplayan Namco Bandai'nin bu ünlü oyunu şimdi PC için hazırlanıyor olabilir. 
 
     Konsollarda dünya genelinde 1.07 milyon adet satan Ace Combat: Assault Horizon'ın PC sürümü Güney Kore derecelendirme kuruluşunun sitesinde göründü. Güney Kore derecelendirme kuruluşunun sitesinde daha önce çok sayıda oyun resmi duyuru öncesinde gözükmüş ve bu oyunların resmi duyuruları daha sonra yapılmıştı. Yani umudumuzu yüksek tutmakta yarar var.
 
     3 gün önce PC sürümü için isim hakları alınan Ace Combat: Assault Horizon'ın Güney Kore derecelendirme kuruluşunun listesindeki görüntüsünü aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Combat: Assault Horizon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Project Ace Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler