Açık Dünya Macera Oyunu Infinity Nikki için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

11.12.2022 12:24 Umut Tandoğan

 
 
Çinli geliştirici Papergames ekibi, Infinity Nikki için yeni bir fragman ve müzik videosu yayınladı. Fragmanın adı ise "Nikki and the God of Beautiful Dreams" olarak paylaşıldı.
 
Fragman açıklamasında, “Gördüğün en harika rüyayı hatırlıyor musun? Nikki ile büyülü bir rüya dünyasına gelin! Nikki, hayal dünyasında dört yaşındadır ama tek başına büyülü bir maceraya atılır. Maceranın sonunda Nikki eve döner ve çok sevdiği büyükannesiyle tanışma fırsatı bulur. Bu rüya Niki'yi cesaretlendirdi ve büyümesine yardımcı oldu. Ona ilerlemesi için cesaret verdi.'' yazısı yer almakta.
 
Infinity Nikki oyununda oyuncular ana kahramanlar Nikki ve Momo'ya katılarak açık dünyayı özgürce keşfedecek ve kendine özgü oyun tarzlarını oluşturabilecek. Oyunda kahramanların görünümlerini değiştirebilecek, yeni yerleri ortaya çıkaracak ve daha fazlasını yapabileceğiz. 
 
Infinity Nikki, PlayStation 5, PlayStation 4, PC, iOS ve Android için geliştirme aşamasındadır.
 
Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 47 Sn önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 12 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler