Açık Dünya Macera Oyunu Lake, 8 Nisan'da PS4 ve PS5'e Çıkış Yapacak

05.04.2022 11:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Whitethorn Games ve geliştirici Gamious, 8 Nisan'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için açık dünya interaktif hikaye oyunu Lake'i yayınlayacağını duyurdu. Perp Games ayrıca oyunun dünya çapında fiziksel sürümünü yayınlayacak. Lake ilk olarak 1 Eylül 2021'de Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
1 Eylül 1986. Büyük şehirden sakin memleketine dönen kırk küsürüncü Meredith Weiss rolündesin. Bir yazılım şirketindeki yoğun kariyerini bırakarak babasından kalan yerel postacılığı devralmaya gider.
 
Oregon'daki tatlı Providence Oaks'daki iki haftalık ziyaretinde pek çok yeni insanla birlikte birkaç tanıdık yüze de rastlar. Meredith olarak kiminle konuşacağına, kiminle arkadaş olacağına ve belki romantik bir ilişki başlatacağına sen karar vereceksin. 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1118240/Lake/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lake Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Gamious Dağıtıcısı: Whitethorn Games Tür: hikaye anlatımı odaklı atmosferik gizem oyunu Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler