Açık Dünya RPG Tainted Grail 25 Haziran'da Erken Erişime Açılacak

13.05.2020 22:20 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Awaken Realms Digital, açık dünya rol yapma oyunu Tainted Grail'in 25 Haziran'da Steam ve GOG üzerinden erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Tainted Grail karanlık fantezi temalı bir açık dünyada geçen ve sıra tabanlı savaş sistemine sahip bir rol yapma oyunu. Keşif yapacak, zor seçimler verecek, seçimlerin sonuçlarına katlanacak veya zorluklara karşı savaşacaksınız.
 
Erken erişim sürümü hikaye anlatımına odaklı tek oyunculu mod ve hardcore roguelike modu ile birlikte çıkacak.
 
Hikaye anlatımına odaklı tek oyunculu mod üç saatlik bir macera sunacak. Roguelike modu ise rastgele oluşturulan haritalarda süresiz oynanış, üs kurma ve yeni oynanış mekanikleri içerecek. Bu modda hikaye anlatımının olduğu bazı anlar da bulunacak fakat diğer moddan ayrı olacak.
 
Steam sayfası: store.steampowered.com/app/1199030/Tainted_Grail

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tainted Grail Platformlar: PC Geliştirici: Awaken Realms Digital Dağıtıcısı: Awaken Realms Digital Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 26 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler