Açık Dünya Rol Yapma Oyunu Crystarise Bu Yıl Çıkış Yapacak

06.05.2022 13:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Bağımsız Japon geliştirici YUKIUSAGI Games, 2022'de Steam üzerinden PC için açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Crystarise'ı yayınlayacağını duyurdu. Oyun, İngilizce ve Japonca dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Ana karakter olan genç bir kız, gizemli bir gökyüzü adasının koruyucu tanrısı olma görevini kazanır. Adayı geliştirmek için kaynak arayışında yola çıkar. Uçsuz bucaksız dünya ve gökyüzü adası arasında özgürce dolaşın ve gökyüzü adasını geliştirin.
 
İzometrik görünüme sahip bu oyunda canavarlar, eşyalar, zindanlar ve daha pek çok şey yer alıyor. Canavarları yenmek ve kaynak elde etmek için ateş etme ve doğrudan saldırma gibi aksiyonları birleştirin. Maceralarınızdan elde ettiğiniz kaynakları kullanarak gökyüzü adanızı dilediğiniz gibi özelleştirin. 
 
Maceranın gerçekleştiği arazi sürekli olarak kendiliğinden genişlemeye devam edecek. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1748750/Crystarise/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler