Açık Dünya Rol Yapma Oyunu Outward 26 Mart 2019'da Çıkacak

19.12.2018 17:17 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılar Deep Silver ile Maximum Games ve geliştirici Nine Dots Studio, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Outward'un 26 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
  
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Outward'da bir maceraperest, gezgin ve kaşif olarak oynuyorsunuz. En önemlisi, savunmasızsınız ve düşmanlarınız kadar güçle donatılmışsınız. Düşmanları, engelleri ve fantastik yaratıkları ile dolu vahşi, acımasız topraklarda hem zorlu ortamları hem de rakipleri aşmak için savaşarak ve büyü kullanarak hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Outward tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte online veya split-screen co-op olarak oynayabileceğiniz bir açık dünya rol yapma oyunu. Sıradan bir gezgin olarak başladığınız bu macerada sert bir gezgin oluncaya kadar karakterinizi geliştirmeye devam edin. Çeşitli inanılmaz manzaralar ile karşılaşırken her bir dinamik görev ile yeteneklerinizi ilerletin.

 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outward Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Nine Dots Studio Dağıtıcısı: Deep Silver, Maximum Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Oyunu Fruit Mountain, PC için Yayınlandı 12 Dk önce PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler