Activision Blizzard Mobil Oyun Pazarına Daha Fazla Yatırım Yapmak İstiyor

02.11.2020 16:11 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Mobile'ın 300 milyondan fazla indirilerek büyük bir başarı yakalamasıyla Activision Blizzard gözünü mobil oyun pazarına dikti.
 
Activision Blizzard başkanı ve operasyon direktörü Daniel Alegre, yatırımcılar toplantısı esnasında yaptığı açıklamada, mobil oyun pazarına daha fazla yatırım yapmak ve tüm serilerini mobil cihazlara getirmek istediklerini belirtti.
 
Daniel Alegre'nin belirttiğine göre, şirket elindeki serilerinin dünya genelindeki milyarlarca mobil cihazda olduğundan emin olmak istiyor. Bunu kendileri için şimdiye kadarki en büyük fırsat olarak görüyorlar ve bundan yararlanmak ve tüm serilerini zaman içinde mobile getirmek için yatırımlar planlıyorlar.
 
Call of Duty'den sonra Diablo serisinin de mobile geldiğini göreceğiz. NetEase ortaklığıyla yapılan ve Diablo 2 ile 3'ün arasında geçecek mobil MMO aksiyon RPG Diablo Immortal iOS ve Android cihazlar için geliştirilmeye devam ediliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 23 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 59 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler