Activision Bu Yılki Call of Duty Oyununun Hikaye Modu İçereceğini Doğruladı

13.02.2019 11:26 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Black Ops 4 ile seride ilk defa hikaye modunu eş geçen Activision yeni oyunda hikaye modunun olacağını doğruladı.

Activision başkanı Rob Kostich şirketin dördüncü çeyrek ve 2018 mali yılı finansal sonuçlarının açıklandığı raporda, Infinity Ward'un bu senin sonlarında çıkaracağı Call of Duty oyununun "tamamen yeni bir hikaye moduna" sahip olacağını açıkladı.
 
Activision Blizzard CFO Dennis Durkin ise yeni oyunun serinin hem mevcut hem de yeni hayranlarına hitap edeceğini ve seri için ileriye dönük büyük bir adımı temsil edeceğini belirtti.
 
Rob Kostich ayrıca yeni oyunun büyük ve geniş bir multiplayer dünyası ve eğlenceli co-op oynanışı ile geleceğini de ekledi.

Activision yeni Call of Duty oyunu hakkında daha fazla bir bilgi paylaşmadı. Call of Duty oyunları genelde Mart ayı gibi duyurulup ilk ipuçları verilir ve Mayıs ayı gibi de tanıtımı yapılır.  

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler