Activision Call of Duty: Black Ops 4 Tanıtım Etkinliği Davetiyelerini Göndermeye Başladı

04.05.2018 19:10 Gazali Çetinkaya

 
   Activision, Call of Duty: Black Ops 4'ün 17 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan tanıtım etkinliği için topluluk üyelerine davetiyelerini göndermeye başladı. 
 
   Bu davetiyeler tanıtımın Türkiye saat ile 20:00'da başlayacağını ve oyunun etkinlik esnasında oynanabilir olacağını doğruluyor.
 
   Bunun yanı 17 Mayıs'ta sıra uzun bir fragman paylaşılması, oyun modları ve ön sipariş detaylarının açıklanması bekleniyor.
 
   Polygon ve Kotaku tarafından ortaya atılan söylentiler Call of Duty: Black Ops 4'ün tek kişilik oyuncu moduna sahip olmayacağı ve multiplayer ve zombi modu ile birlikte Battle Royale moduna sahip olacağı yönünde.

   Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler