Activision, "Murder Your Maker" Sitesini Açtı

26.11.2010 11:12 Alkan Adakaner


 
    11 Aralık'taki Spike TV VGA töreninde 10 civarında yeni oyunun duyurulacağını biliyoruz. Bu oyunlar arasında Uncharted 3 ve Bioware'in yeni oyununun da olmasını bekliyoruz. Activision da VGA'da yeni oyunuyla bulunacak firmalar arasında bulunuyor.
 
     Firmanın "Murder Your Maker" adlı teaser sitesini açması ve buradan VGA ödül törenini işaret etmesi artık herşeyi kesinleştirdi. 11 Aralık'ta Activision'ın yeni oyununa kavuşacağız.
 
     Bu oyunun ne olduğunu tam olarak bilemiyoruz, ama daha önce Avustralya derecelendirme kuruluşu OFLC'nin Bloodhunt  adında Activision Blizzard'a ait oyun ismini ortaya çıkardığı ve bu oyunun yüksek miktarda şiddet içereceğini açıkladığını biliyoruz.
 
    Murder Your Maker veya Bloodhunt, adı her neyse Activision-Blizzard'ın yeni oyununu merak bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 4 Dk önce Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler