Activision, Wii U Çıkışında Hayal Kırıklığı Yaşadı

08.02.2013 17:52 Talha Aynacı

 
   Oyun dünyasının önemli dağıtımcılarından birisi ve önemli oyun serilerine sahip olan Activision Blizzard'dan Bobby Kotick, Skylanders'ın oyun dünyası üzerinde yaptığı etkiye değinirken Nintendo Wii U hakkında da önemli açıklamalarda bulundu:

"Wii U'nun çıkışında şöyle veya böyle hayal kırıklığı yaşadık ve sanırım bu yıl oldukça zorlu geçecek. En çok merak ettiğimiz konu ise 6-11 yıllık donanıma sahip olup olmadığı. Ama Skylanders serisiyle ilgili uzun vadede büyük beklentilerimiz var. Yıl içerisinde yeni bir ürün çıkarabiliriz."
 
   Ellerindeki en vurucu oyun serilerinden birisi olan Call of Duty'nin 2 nesil boyunca aynı grafik motoruyla kendini gösterirken Activision'ın Wii U'nun donanımıyla ilgili endişe duyması pek bir manidar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler