Activision: Wii U'yu Desteklemeye Devam Edeceğiz

28.07.2013 10:09 Alkan Adakaner


     Bir süre önce Nintendo Wii U için Call of Duty: Ghosts'un yanı sıra Skylanders SWAP Force, Angry Birds Trilogy, Angry Birds Star Wars, SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge ve Wipeout Create & Crash gibi 6 oyun duyuran Activision'ın bu konsola olan desteği devam edecek gibi. Firmanın Ceo'su Eric Hirshberg'in açıklamaları şu şekilde:

    "Daha önce dediğimiz gibi, Wii U'yu desteklemek için elimizden geleni yapacağımız yönündeki sözümüzün arkasındayız; bu nedenle en popüler oyunlarımızın bazılarını bu yıl Wii U'ya getireceğiz"

    Activision gibi bir firmanın desteğini almak sanırım her platform için önemlidir. Buna karşın Call of Duty: Ghosts dışında duyurulan oyunlara ne kadar ilgi olur orası şüpheli.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 11 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 30 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler