Activision Yeni Men In Black'ı Duyurdu

Activision yarım yamalak bir duyuruyla karşımızda...
13.10.2011 16:07 Samet Konuksal


     Activision bugün, beyaz perdenin beğenilen serilerinden Men In Black'in yeni oyununu duyurdu. 2012 baharında çıkacak Men In Black 3 filminin konusunu işleyen yeni oyun, film ile aynı dönemde piyasaya sürülecek.
 
     Yapımcısı dâhi henüz açıklanmamış oyunun çıkacağı platformlar da net olarak açıklanmadı. Activision tarafından söylenene göre yeni Men In Black, sadece ev ve el konsollarına çıkış yapacak.
 
     Basın duyurusunda Activision, "Yeni nesil konsollardaki ilk Men In Black oyunu olacak." açıklamasını yaptı. Burada anlatılmak istenen PS4, Xbox 720 mi yoksa Wii U ve VITA mı, o da şuan merak edilen konulardan birisi.
 
     Oyun dünyasında Men In Black'i en son, 2002 yılında Playstation 2 ve GameCube'a çıkan Men In Black 2: Alien Escape ile görmüştük. Her ne kadar bu oyunun üstünden epey zaman geçse de, MIB'in son oyunu pek beğenilmemişti. Bakalım yeni Men In Black nasıl olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Men In Black: Alien Crisis Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 23 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler